Martes. 21.11.2017 |
El tiempo
Martes. 21.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Totes les escoles de Mollet llestes pel nou curs escolar

L'Ajuntament de Mollet destina 100.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

 

Interior de l'Escola Joan Salvat Papasseit
Interior de l'Escola Joan Salvat Papasseit
Totes les escoles de Mollet llestes pel nou curs escolar

Totes les escoles de Mollet ja estan llestes per iniciar el dimarts 12 de setembre el nou curs escolar 2017-2018. Com és habitual, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics. Enguany s'han destinat 100.000 euros i s'han fet més de 20 actuacions a un total de 10 centres.

Enguany les obres més importants s'han fet a l'escola Sant Vicenç i a l'escola Joan Abelló. A l'escola Sant Vicenç s'ha construït d'un sistema de drenatge al pati d'educació infantil, s'ha actuat en el clavegueram a l'edifici de direcció i també s'ha retirat l'armari de la bomba del pati a l'escola. A la Joan Abelló també s'ha construït un sistema de drenatge al pati d'educació infantil i s'han reparat esquerdes.

La millora dels vestuaris i l'arranjament i renovació dels lavabos de la planta baixa a la Salvat Papasseit; l'aïllament del sostre dels lavabos i l'arranjament de l'aula de psicomotricitat a Col·legis Nous; l'actuació al pati per evitar embassaments a Can Besora; la substitució de vidrieres fixes per portes d'emergència a Cal Músic i l'adequació de la sala d'informàtica i millores al jardí del Centre de Formació d'Adults són altres de les actuacions.

També s'han pintat diferents zones a les escoles Can Besora, Joan Abelló, Col·legis Nous, Salvat Papasseit, Federico Garcia Lorca, Cal Músic, Escola del Bosc, Montseny, Sant Vicenç.

D'altra banda, informa l'Ajuntament, la Generalitat ha dut a terme la primera fase de reparació d'una deficiència detectada a l'escola Federico García Lorca en el moment de pintar, per tal que les classes puguin iniciar-se amb normalitat el pròxim dia 12.

Comentarios