10.07.2020 |
clicama

Tot llest per l'arribada dels Reis Mags a Mollet

La Cavalcada sortirà de l'estació de Mollet-Sant Fost i farà el mateix recorregut dels darrers anys

Tot llest per l'arribada dels Reis Mags a Mollet

Aquest dissabte 5 de gener, els Reis Mags no faltaran a la seva cita amb els nens de Mollet i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional Cavalcada. Un any més, els Reis arribaran en tren a l'estació de Mollet – Sant Fost on iniciaran la cavalcada amb els patges i les carrosses.
L'inici de la cavalcada serà a les 18.38 h i el recorregut serà el mateix que els darrers anys: Carrer de Berenguer III, Plaça de Catalunya, Avinguda de la Llibertat, Plaça Major, Avinguda de Burgos, Avinguda de Jaume I i Avinguda d'Antoni Gaudí.
La Cavalcada estarà formada per les següents carrosses: la de l'Estrella, la del Patge Xumet, un any més amb un espectacular vehicle amb un escenari amb efectes de llum, so, fum i bombolles, la del Carter Reial, les carrosses dels tres Reis, el Camió Carboner, i les carrosses dels bombers i les ambulàncies.
Al llarg del recorregut, les carrosses estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, els tambors del Centre Cultural Andalús i l'Associació Musical Pau Casals.
En total, participaran unes 300 persones, hi haurà més de 90 kg de carbó i es llençaran 1.650 kg de caramels aptes per a celíacs. Al marge de ser sense gluten, no provenen de productes amb transgènics i els colorants són d'origen natural.
L'acte de lliurament de les claus de la ciutat es farà a la Plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb una coral formada per d'alumnes de l'Escola Sant Gervasi.

Tot llest per l'arribada dels Reis Mags a Mollet
comentaris