05.06.2020 |
clicama

Torrats i Morats organitzen la seva barbacoa contra el càncer infantil

Torrats i Morats organitzen la seva barbacoa contra el càncer infantil


El diumenge 12 de maig, Polseres Candeles i les Colles de Torrats i Morats organitzen al Parc de Can Mulà una nova edició de la Barbacoa solidària per recaptar diners per la investigació del càncer infantil a Sant Joan de Déu. Aquesta és ja la quarta edició i al llarg de tot el matí i a la tarda estan previstes moltes activitats. A la barbacoa col·laboren diverses empreses entre elles Clicama.cat i Mollet a mà.

L’objectiu de la 4a Barbacoa Solidària és poder superar els 2.900 euros que es van recollir en la 3a edició.

Aquest any el preu del tiquet és de 7 euros per persona i el dinar que es farà a les 14 h inclourà botifarra amb cansalada, patates xip, pa, beguda i postres. També hi ha amb opció vegana.

Les activitats s’iniciaran al parc de Can Mulà a les 11 del matí amb diferents tallers (de polseres candela, Creu Roja, bombolles...) i al llarg del matí hi haurà classes de ball de carnaval a carrer de l’Associació de Veïns de l’Avinguda Santa Rosa i música amb la banda del moll Fer i els músics dels Morats.

A la tarda està previst un espectacle de màgia a càrrec de Pau Segalés; música de l’Associació Musical Pau Casals i actuacions de l’Esbart Dansaire. També es podrà veure el Show del Dr. Bombolles.


 

Torrats i Morats organitzen la seva barbacoa contra el càncer infantil
comentaris