28.02.2020 |
clicama

El temporal Glòria ha deixat un centenar d’incidències a Mollet

L’Ajuntament aixeca la prohibició d’activitats a l’aire lliure i permet que s’obrin els parcs del municipi tancats des del dilluns
El temporal Glòria ha deixat un centenar d’incidències a Mollet
Aquest dijous al matí s’ha dut a terme una nova reunió del Comitè d’Emergències Municipals de Mollet on s’ha acordat desactivar l’alerta per ventades però, alhora, mantenir el pla d’emergències per pluja seguin les recomanacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit mantenir l’alerta per pluges, seguin les recomanacions de la Generalitat que manté activat el pla INUNCAT, ja que en el cas del Vallès Oriental, les pluges encara podrien afectar el creixement de la conca del Besos.

Davant d’aquesta nova situació, l’Ajuntament també anuncia que a partir d’aquest dijous a la tarda s’aixecarà la prohibició de dur a terme activitats a l’aire lliure i s’obriran els parcs i els espais que han estat més exposats al temporal un cop els tècnics municipals han comprovat el seu estat i han supervisat la situació de l’arbrat d’aquests espais.

El temporal, a Mollet, ha provocat prop d’un centenar d’incidències, i tot i que tendeix a remetre, des de l’Ajuntament se segueix demanant precaució a la ciutadania. La majoria d'incidències han estat per caigudes d'arbres, branques o objectes de mobiliari a la via pública, però també s'han produït petites inundacions o altres problemes. Aquest dijous al matí, la rotonda dels bombers tenia tallat l'accés a Santa Perpètua per una petita esllavissada.


Així mateix, l’alcalde Josep Monràs, ha agraït a tots els operatius municipals que han estat implicats en la gestió de les conseqüències del temporal per la feina feta aquests dies així com a la ciutadania de Mollet per atendre les recomanacions i actuar amb responsabilitat.

Comentarios