28.02.2020 |
clicama

Suspenen el mercat setmanal i activen el Pla municipal d’emergències per vent i pluja

Suspenen el mercat setmanal i activen el Pla municipal d’emergències per vent i pluja

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha activat aquest dilluns el pla d’emergències per la previsió de vent i pluja per aquest dimarts. Durant el dia d’avui els serveis municipals han actuat en diferents incidències pels efectes del vent. D’acord amb aquest pla ahir dilluns es va comunicar la prohibició de realitzar activitats a l’aire lliure als centres escolars i a les instal·lacions esportives. També es va acordar suspendre la realització del mercat setmanal dels dimarts per motius de seguretat.

Aquest dilluns a la tarda es va reunir el comitè d’emergències municipals per tal de fer seguiment de l’estat de la ciutat per l’episodi de vent que afecta Mollet des del diumenge. El comitè va informar que a Mollet s’han produït algunes incidències, sobretot caigudes d’arbres, elements de façanes i teulades. Els serveis municipals i dispositius de la policia municipal i protecció civil estan realitzant un seguiment intensiu per resoldre les incidències que es van produint.

Davant de les previsions meteorològiques de pluja i vent emeses pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) que afectaran la ciutat al llarg d’aquest dimarts, es va decidir activar el pla d’emergències, en fase d’alerta.

Es recorda a la població que davant de qualsevol incidència, cal posar-se en contacte amb el telèfon d’emergència 112.

Comentarios