05.04.2020 |
clicama

El Sorteig de Reis deixa dos milions d'euros a Mollet

La Dolors, l'administradora atenent als mitjans
La Dolors, l'administradora atenent als mitjans
El Sorteig de Reis deixa dos milions d'euros a Mollet

El primer premi  del Sorteig de Reis de la Loteria Nacional ha recaigut en el número 57342 que s'ha venut parcialment a l'Administració número 1 de Mollet de Vallès, situada a l'Avinguda Jaume I. Els agraciats amb aquest premi guanyaran dos milions d'euros per cada sèrie , 200.000 euros al dècim. Concretament a Mollet s'ha venut una sèrie completa, és a dir s'han repartit a la ciutat dos milions d'euros.

La notícia de que l'adminsitració ha repartit aquest important premi ha fet que molts veïns de la ciutat s'apropessin al lloc per compartir l'alegria dels propietaris de l'administracií.

Al llarg de la seva història, l'administració ha repartit diversos premis importants – com la grossa de Nadal del 86- i això, ens explicava la Dolors, la seva propietària, abans del sorteig de Nadal "ens produeix molta alegria i molta satisfacció". De fet igual que els clients passen per la finestreta per comprar els seus dècims, la Dolors renova, un any més, la seva il·lusió. “Que tornem a donar la grossa”. No va poder ser per Nadal, però si per Reis,

El sorteig s'ha celebrat aquest dilluns dia de Reis a la sala de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat de Madrid i ha repartit un total de 700 milions d'euros, la mateixa quantitat que l'any passat.


El 57342 ha estat molt repartit. A més de a Mollet s'ha venut a Manises i Simat de la Valldigna (València), a la popular administració de Donya Manolita a Madrid (que ha repartit deu dècims), a Vilanova de Camí, Pineda de Mar, a Lorca (Múrcia), en Quintanar de l'Ordre i Vila de Do Fabrique (Toledo), a Albacete, a Torrejón de Ardoz (Madrid), a Tarancón (Conca), a Sant Sebastià, a Santander, a Rianxo (la Corunya), a Lleida, a Las Palmes de Gran Canària i en Veguellina d'Órbigo (Lleó).

Comentarios