20.04.2019 |
clicama

S'obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2018-2019 a Mollet

Fa uns dies es van presentar en una festa al Mercat Vell les activitats adreçades a la Gent Gran

S'obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2018-2019 a Mollet

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la pròxima temporada, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona del municipi. Enguany l'oferta de cursos ha tornat a créixer i s'oferiran més de mil places.


Com cada temporada, la programació és variada i extensa, i inclou música, exposicions, xerrades, teatre, joieria, esport, ball, pintura, ioga, fotografia, informàtica, entre altres disciplines. Les Activitats, Cursos i Tallers són per a tots els públics i es divideixen en dos quadrimestres: el primer va de l'1 d'octubre al 8 de febrer i el segon, de l'11 de febrer al 7 de juny.

El passat dijous el Mercat Vell va acollir una festa de presentació dels cursos i activitats dedicats a la gent gran i ahir dijous, 13 de setembre, es va obrir formalment el període d'inscripcions que també es podran fer avui 14 de setembre i el dilluns, 17. La festa va estar presidida per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs i per la regidora de la gent gran, Ana María Díaz.

Josep Monràs va destacar l'ampli nombre de voluntaris que treballen en aquests cursos on s'ofereixen més de 1000 places i va indicar que des del Govern municipal no han retallat en aquest àmbit sinó que "hem volgut mantenir el que és essencial i per això no només hem sigut capaços de mantenir tota l'oferta sinó d'ampliar-la en benefici del que avui vénen a consultar i després s'apuntaran".

En relació a les cues que es formen cada any per apuntar-se als cursos l'alcalde va dir que bona part dels cursos són gratuïts per la gent gran i altres estan adaptats a la situació econòmica. "Som conscients que no tothom pot acabar pagant i per tant volem facilitar, universalitzar si se'm permet l'expressió, al màxim aquesta oferta. I fruit d'aquest programa són aquestes cues que es produeixen en les inscripcions. Ningú vol perdre la seva plaça, tothom vol estar al dia en les inscripcions... Acabem sovint la demanda respecte a l'oferta que oferim i a vegades tenim de fer alguna orientació a alguna persona que no ha pogut entrar en un curs concret, per orientar-lo cap a altres cursos. Amb l'oferta que fem molt poca gent s'acaba quedant fora de l'oferta".


La programació, molt ampla i variada, es basa amb les demandes i suggeriments dels usuaris. De fet més d'un 30 per cent dels tallers i cursos són gratuïts. Cada any el nombre de voluntaris que fan de monitors incrementa, i actualment en són una cinquantena que imparteixen classe per compartir els seus coneixements.

Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran: 13, 14 i 17 de setembre

Les inscripcions es portaran a terme en tres dies: el 13, per a les activitats relacionades amb les habilitats personals; el 14, per a les noves tecnologies i humanitats, i el 17, per a l'expressió i salut, i creixement personal.

Les inscripcions presencials s'hauran de fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 15.30 a 19 h. Per evitar aglomeracions caldrà recollir el tiquet de torn a la recepció de l'Ajuntament a partir de les 8.30 h. Aquest tiquet indicarà el número de torn i l'hora per realitzar cada inscripció. Les inscripcions també es podran fer per internet, els mateixos dies i horaris, a www.molletvalles.cat

A partir del 18 de setembre, si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial a: L'Ateneu Gran, El Lledoner i l'Espai Sant Jordi.

Dona: 18 i 19 de setembre

Les inscripcions es portaran a terme en dos dies: el 18, per als cursos de salut, arts escèniques i música, i el 19, per a la resta d'activitats.

Les inscripcions podran ser presencials, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet, a www.molletvalles.cat, a partir de les 15.30 h.

A partir del 20 de setembre, si queden places lliures, les inscripcions es podran continuar a cada centre.

Les inscripcions als actes de la Biblioteca Can Mulà es faran al mateix centre la setmana anterior a l'activitat, excepte els tallers i cursos per a adults, que s'especifiquen al programa.

Programa esportiu Mou-te!: 20 de setembre

Les inscripcions es podran fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 8 a 18 h, o per internet en el mateix horari. Els cursos començaran l'1 d'octubre i finalitzaran el 21 de juny.

Comentarios