24.04.2019 |

El Síndic Personer de Mollet crea un perfil de Twitter

El Síndic Personer de Mollet crea un perfil de Twitter

L'oficina d'atenció del Síndic Personer de Mollet ha creat un perfil Twitter, que ha posat en marxa aquest diumenge 17 de juny amb u  primer missatge de presentació: "Benvinguts al compte oficial del Síndic Personer de Mollet del Vallès. Des d'aquí podreu seguir l'actualitat del #sindic i posar-vos en contacte amb la seva oficina". 

Aquesta acció està dins dels actes per commemorar el 15è aniversari des de la recuperació de la figura del Síndic a Mollet i serveix per seguir donant a conèixer el Síndic a la ciutadania. El perfil de l'oficina d'atenció a Twiter és @SindicPersoner. En aquest perfil, el Síndic explicarà les actuacions que fa i será un nou canal de comunicación directe amb la ciutadania.

Actualment el Síndic és Lluís Martínez Camps qui va prendre possessió del càrrec  pels propers cinc anys en un Ple extraordinari celebrat el 25 de novembre de 2015 a l'Ajuntament de Mollet. El Reglament Orgànic Municipal preveu la Institució del Síndic Personer per supervisar l'actuació de l'Administració Municipal, tot defensant els drets fonamentals i les llibertats publiques.

Comentarios