20.10.2020 |
clicama

El Síndic de Greuges demana més informació a l’Ajuntament

L’associació musulmava Al Huda segueix treballant per reobrir el seu local, precintat des de l’estiu de 2013.
El Síndic de Greuges demana més informació a l’Ajuntament

Des de fa molts mesos l’associació Al Huda va demanar al Síndic de Greuges de Catalunya la seva col·laboració per solucionar les desavinences urbanístiques que s’havien produït entre l’associació musulmana i l’Ajuntament sobre el seu nou local situat a l’avinguda Badalona, 31. De la seva banda, el Síndic ha anat requerint informació a l’Ajuntament, dades que a vegades han arribat tard.

 


Ara el Síndic explica, a través d’una carta a l’associació Al Huda, que la informació facilitada per l’Ajuntament “és insuficient” i demana explícitament al Consistori que li expliqui “els motius pels quals es produeix un canvi de classificació del local entre l’informe de classificació de l’activitat de data 17 de juliol de 2012 i l’informe del 24 de juliol de 2014”. A més, també pregunta pels “efectes jurídics i la normativa en què es basa l’emissió d’aquests informes de classificació d’activitats”.

 


Entre d’altres aspectes el Síndic també vol saber “la raó per la qual no es va penjar immediatament a la pàgina web de l’Ajuntament la sentència del Tribunal Suprem de data 11 de febrer de 2016 i la normativa urbanística que, en conseqüència, resultava d’aplicació al municipi”.

 


Finalment, la carta es compromet a trametre la informació pertinent a Al Huda un cop el Síndic rebi la resposta per part del Consistori.

El Síndic de Greuges demana més informació a l’Ajuntament
comentaris