27.01.2021 |
clicama

Salut informa de 309 casos positius de coronavirus a Mollet

Salut informa de 309 casos positius de coronavirus a Mollet
El Departament de Salut de la Generalitat ha donat a conèixer aquest dilluns una nova actualització del mapa de dades de distribució dels casos positius de Covid-19 per Àrees Bàsiques de Salut (ABS).
Segons aquest mapa a Mollet del Vallès hi ha un total de 309 persones que han donat positiu. Un total de 151 corresponen a la ABS de Mollet Oest i 159 a la de Mollet Est (CAP's de Plana Lledó i Can Pantiquet). El mateix mapa indica que Mollet segueix entre les poblacions del Vallès Oriental amb més casos positius de coronavirus per 100.000 habitants. La xifra, però, millora i representa un lleuger increment amb relació al passat divendres en què a la ciutat hi havia 261 casos. La setmana anterior eren un total de 213. Això sembla indicar que hi ha una desacceleració de casos nous.
L’alcalde Josep Monràs es mostrava dilluns esperançat amb l’evolució de l'epidèmia a la ciutat. “Sembla –deia- que les xifres avalen una certa normalització de la pandèmia, però encara no hem guanyat. Per això, ara més que mai, hem de continuar fent cas de les recomanacions de l’estat d’alarma i quedar-nos a casa. No podem far cap pas enrere. Junts ens en sortirem.”

 

Salut informa de 309 casos positius de coronavirus a Mollet
comentaris