22.05.2019 |
clicama

S’inicien les obres de millora de voreres al carrer Antònia Canet

S’inicien les obres de millora de voreres al carrer Antònia Canet

Aquesta setmana s’inicien un seguit d’obres al carrer d’Antònia Canet, entre Rambla Nova i el carrer Francesc Cambó, amb l’objectiu de millorar el subministrament d’aigua d’aquesta zona i l’accessibilitat dels vianants.

En aquest sentit, part de les obres consistiran en canviar les canonades d’aigua amb el propòsit de millorar el subministrament als veïns i veïnes que viuen en aquesta zona.

L’altra actuació, que s’emmarca dins del Pla de Mobilitat, serà l’ampliació de les voreres fins als 2,4 metres les voreres d’aquest tram de carrer per millorar l’accessibilitat per les persones amb mobilitat reduïda. A més, es construirà una plataforma elevada a la cruïlla d’Antonia Canet amb Francesc Cambó que encara facilitarà més la mobilitat i l’accessibilitat.

Davant la impossibilitat de mantenir l’àrea de contenidors situada en aquest tram de carrer per l’ampliació de les voreres, i amb l’objectiu de mantenir les places d’aparcament, l’Ajuntament posarà en marxa una prova pilot que consistirà en habilitar una zona de càrrega i descarrega situada entre Rambla Nova i Rafael Casanova, on es col·locaran els contenidors durant certes hores del dia.

Es tracta d’un sistema que ja s’està fent a d’altres ciutats amb bons resultats. En concret, de les 7 de la tarda a les 8 del matí serà zona de contenidors. La resta del dia es retiraran i es podrà a fer servir com àrea de càrrega i descàrrega.

Davant de tot plegat, l’Ajuntament demana comprensió als afectats davant les molèsties que sempre generen unes obres, tot i ser necessàries i beneficioses per als veïns i veïnes que viuen en aquesta zona.

Comentarios