28.11.2020 |
clicama

Renfe inicia les obres de millora de l’andana de l’Estació de Mollet-Sant Fost

Renfe inicia les obres de millora de l’andana de l’Estació de Mollet-Sant Fost
La setmana vinent, Renfe iniciarà actuacions de millora a l’andana principal de l’estació de Mollet Sant Fost que consistiran bàsicament en l’allargament per arribar als 200 metres i en l’elevació de l’andana per millorar l’accessibilitat des dels trens de l'R2.
A més, s’executarà una reordenació de l’entrada principal de l’edifici per millorar l’accessibilitat del conjunt que anirà acompanyada d’actuacions a l’enllumenat de l’estació i als espais tècnics interiors.
Aquestes actuacions de millora compten amb un pressupost de 370.190,33 euros (sense IVA) i estan previstes que tinguin un termini d’execució de cinc mesos.
Al marge de les obres prèvies que començaran la setmana vinent, Renfe licitarà durant el primer semestre de l’any vinent el projecte integral de millora que es durà a terme a l’estació de Mollet Sant Fost.
El nou projecte, al marge de les obres que es fan ara, inclou la construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes, entre altres millores.
L’inici de les actuacions de millores ha estat comunicat a l’Ajuntament a la companyia ferroviària. Com es recordarà aquestes obres de millora de l’Estació de Mollet- Sant Fost porten ja diversos anys d’endarreriment. El darrer retard el va provocar la retirada unilateral de l’empresa adjudicatària de les obres COMSA S.A. que era qui havia d'executar les actuacions. Una retirada que va obligar a dur a terme un nou projecte que és el que ara es posa en marxa
L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ha expressat la seva satisfacció per l’inici de les obres. “Me n’alegro que es comencin a fer actuacions d’accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost, que són del tot necessàries. I també anuncio que els pròxims mesos es tornarà a licitar el projecte de millora de l’accessibilitat a l’estació i l’increment de la seguretat, una reivindicació històrica de la ciutat a la qual no hem renunciat mai”, ha comentat. 

 

Renfe inicia les obres de millora de l’andana de l’Estació de Mollet-Sant Fost
comentaris