25.10.2020 |
clicama

El rector de la UVIC avala el projecte de la C-17

La Universitat de Vic avala la proposta dels alcaldes de Mollet i Granollers de potenciar la C-17 com a eix econòmic.
El rector de la UVIC avala el projecte de la C-17

El rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, recolza la proposta dels alcaldes de Mollet, Josep Monràs, i Granollers, Josep Mayoral, de potenciar la C-17 com a eix de promoció econòmica.

Jordi Montaña ha afirmat aquest matí en una entrevista al magazine Posa’t les Piles de Ràdio Mollet (96.3 FM) que aquest eix es pot comparar a l’anomenat corredor mediterrani ja que “tots els eixos de comunicació i d’infraestructures esdevenen línies de desenvolupament econòmic i així és el cas de la C-17”. Per una altra banda, el rector de la Universitat de Vic ha apuntat que, per tal que la proposta impulsada per l’alcalde de Mollet i l’alcalde de Granollers sigui viable, cal millorar tant la carretera de la C-17 com la via ferroviària que la ressegueix.

A principis d’aquest mes de setembre, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, es van reunir amb l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, per tal d’establir les bases d’un projecte que potenciï l’ocupació i la promoció econòmica als territoris del voltant de la C-17. En aquesta trobada, l’alcalde de Mollet demanava la implicació de les empreses dels territoris en el projecte: “És necessari, imprescindible i inqüestionable la participació del sector privat”. A més, ha afegit que “hem de treballar per buscar noves relacions entre les empreses amb l’objectiu de sortir de la crisi”.

En el cas de Mollet, aquest eix de promoció econòmica ja s’està desenvolupament a en els àmbits de la formació, recerca i desenvolupament i activitat econòmica. Un exemple d’aquesta tasca és el conveni de col·laboració l’Institut Universitari de Ciència i Tecnologia de Mollet (IUCT) amb la Universitat de Vic per promoure la formació del teixit econòmic, comercial i empresarial.

El rector de la UVIC avala el projecte de la C-17
comentaris