11.12.2018 |
clicama

Ràdio Mollet organitza la desena marató radiofònica de recollida de joguines

Estudis de Ràdio Mollet
Estudis de Ràdio Mollet
Ràdio Mollet organitza la desena marató radiofònica de recollida de joguines

El dimecres 13 de desembre, Ràdio Mollet (96.3 FM) farà una marató radiofònica de vuit hores per solidaritzar-se amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Serà una programació especial en directe des de l'Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal, que començarà a les 9 del matí i s'acabarà a les 5 de la tarda.

Fa deu anys consecutius que l'emissora municipal col·labora amb la Creu Roja perquè el dia de Reis cap infant es quedi sense joguina. És per això que Ràdio Mollet tornarà a sortir al carrer el 13 de desembre per animar la ciutadania que doni una joguina. Això sí, ha de ser nova, no bèl·lica i tampoc sexista.

Els periodistes i col·laboradors de l'emissora han preparat aquesta marató radiofònica que començarà amb el magazine matinal Posa't les piles i que entrevistarà responsables municipals i de la Creu Roja. Els altres protagonistes d'aquesta programació especial seran els alumnes de les escoles Cal Music, del Bosc, Joan Abelló, Sant Jordi, Can Besora i Col·legis Nous de Mollet, que s'acostaran als micròfons de Ràdio Mollet per cantar nadales.

Comentarios