11.12.2019 |

La Protectora d'Animals de Parets, guanyadors del III Impulsa Parets

El dimarts 30 d'abril, Sumem Esquerres a Parets visitarà la protectora i farà l'entrega del xec amb 600 €

Protectora d'Animals de Parets
Protectora d'Animals de Parets
La Protectora d'Animals de Parets, guanyadors del III Impulsa Parets

La Protectora d'Animals de Parets ha estat la guanyadora de la III edició del concurs Impulsa Parets, una iniciativa anual en què la formació Sumem Esquerres a Parets ofereix 600 € a entitats i associacions benèfiques del municipi per tal que puguin tirar endavant projectes solidaris. El 30 d'abril, a les 19 h, Sumem Esquerres a Parets farà una visita a la Protectora per entregar el xec.

El passat dissabte es van presentar els projectes de totes les associacions participants davant l'assemblea de Sumem Esquerres a Parets, qui va tenir 24 hores per votar el projecte que més els hagués agradat. En aquesta tercera edició, la majoria de vots han estat per a la Protectora d'Animals de Parets, que utilitzarà el premi econòmic per crear cases per a les colònies de gats que viuen al carrer.

Sumem Esquerres a Parets vol agrair a totes les associacions la seva candidatura. "És molt complicat escollir una entitat guanyadora, perquè totes treballen incansablement per Parets. Per això fem una edició de l'impulsa cada any", ha explicat la candidata a l'alcaldia de la formació, Casandra García. El premi que Sumem Esquerres a Parets dóna a les entitats és de 600 €, procedents dels diners que la formació rep com a partit polític i de la donació que Casandra García fa de 200 €, quantitat que rep per ser regidora portaveu de l'oposició a l'Ajuntament.

La primera edició del concurs la va guanyar l'associació AMACAT, dedicada, entre altres tasques, a la inclusió laboral de persones amb necessitats especials. La segona edició va premiar l'associació paretana Triple Bàsquet, vinculada al Bàsquet Parets, que treballa per la integració i la inclusió de persones amb diversitat funcional a través de l'esport. La tercera edició el premi ha anat a parar a la Protectora d'Animals de Parets.

Comentarios