11.12.2018 |
clicama

Primers passos per implantar el projecte "No puc esperar" a Mollet

En el darrer ple municipal es va aprovar per unanimitat sumar-se al projecte impulsat des de l'Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU)

Imatge de la reunió
Imatge de la reunió
Primers passos per implantar el projecte "No puc esperar" a Mollet

Aquest dimarts es va fer la primera reunió per implementar a Mollet el projecte "No puc esperar". A la reunió van participar la regidora d'Ara Mollet- ERC MES, Judith Vizcarra; la regidora de Salut Pública, Ana Maria Díaz i Julia Moreno de l'Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU) que promou la iniciativa "No puc esperar". El projecte està pensat per facilitar el dia a dia a les persones que per un problema mèdic necessiten utilitzar urgentment els lavabos.


El darrer ple d'octubre de l'Ajuntament de Mollet, a partir d'una moció d'Ara Mollet-ERC MES, va aprovar per unanimitat de tots els grups sumar-se al projecte "No puc esperar".


La moció presentada pel grup d'Ara Mollet ERC MES recollia en la seva totalitat la proposta de l'Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU) i de fet va ser defensada en el ple per la Júlia Morena, integrant d'aquesta entitat.


El Ple municipal va aprovar que l'Ajuntament de Mollet se sumaria al projecte i l'impulsaria a la ciutat amb accions com la identificació dels lavabos dels edificis municipals i permeten la seva utilització a les persones portadores de la targeta "No puc esperar".


L'Ajuntament també es comprometia a fer difusió del projecte "No puc esperar" entre els ciutadans de Mollet i molt especialment entre els responsables dels establiments comercials. Per altra part també s'acordava promoure l'adhesió al projecte de les associacions de comerciants i dels establiments d'hostaleria de la ciutat.

Comentarios