02.06.2020 |
clicama

La preinscripció de P3 a Mollet es tanca amb 100 places sense ocupar

La preinscripció de P3 a Mollet es tanca amb 100 places sense ocupar

Aquesta setmana s’ha tancat el període de preinscripcions escolars per al segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Centres Integrats i Educació Secundària Obligatòria (ESO). I les notícies no són bones en l’àmbit de P3.

Segons ha informat l’Ajuntament, a P3 hi ha hagut 455 sol·licituds d’un total de 557 places oferides, que han estat molt repartides entre les escoles de la ciutat. És a dir: cent dues peticions menys que l’oferta disponible. La davallada de naixements dels darrers anys comença a impactar en l’àmbit escolar amb força.

Les xifres es donen a conèixer precisament en el moment en què la Generalitat ha anunciat la seva intenció de suprimir un grup de P3 de l’Escola Cal Músic. Aquest dimecres mateix les ampes de la ciutat i l’Ajuntament feien un front comú per evitar el tancament de grups i a més a més millorar la qualitat educativa amb la reducció de ràtios d’aquests grups. Amb cent peticions menys que l’oferta disponible, però, sembla difícil que puguin assolir el seu objectiu.

Pel que fa al primer curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) hi ha hagut 414 sol·licituds d’un total de 421 places oferides. És a dir l’oferta s’ajusta a la demanda.

Des de l’Ajuntament adverteixen que cal tenir en compte que un cop tancat el període de preinscripcions rebudes dins el termini oficial i fins a final de curs, aquestes dades poden variar.

També comenten des de l’administració local que un any més, el nombre de places oferides “garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant”.

La preinscripció de P3 a Mollet es tanca amb 100 places sense ocupar
comentaris