19.01.2021 |
clicama

La preinscripció escolar per l’educació infantil, primària i ESO a Mollet serà entre el 13 i el 22 de maig

La preinscripció es farà de forma telemàtica i de forma presencial només amb cita prèvia
escola sant jordi
escola sant jordi
La preinscripció escolar per l’educació infantil, primària i ESO a Mollet serà entre el 13 i el 22 de maig

A partir d’aquest dimecres 13 de maig i fins al 22 de maig es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria a Mollet del Vallès.


Enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot en línia, a través del portal http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/


Així mateix, la Generalitat informa que s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.


Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial a partir del 19 de maig i fins al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’Internet.
L’Ajuntament ha explicat que els centres educatius de Mollet vetllaran per atendre possibles consultes o petició d’informació a través del correu electrònic o l’atenció telefònica des del primer dia de la preinscripció, a més de fer pública la informació a través de la web del centre.


Enguany en alguns casos no s’han pogut fer la jornada de portes obertes presencials motiu pel qual l’Ajuntament recomana consultar la pàgina web dels centres per a poder disposar de més informació de cada centre educatiu.
Per als postobligatoris, es podrà realitzar del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

La preinscripció escolar per l’educació infantil, primària i ESO a Mollet serà entre el 13 i el 22 de maig
comentaris