17.12.2018 |
clicama

La Policia Municipal de Mollet participa en la campanya de control de distraccions al volant

La campanya està centrada especialment en  l’ús del telèfon mòbil mentre es condueix

La Policia Municipal de Mollet participa en la campanya de control de distraccions al volant

Des del passat dilluns i fins al 18 d’aquest mes de març, la Policia Municipal de Mollet del Vallès està duent a terme la campanya coordinada arreu de Catalunya de control i vigilància que enguany està centrada en les distraccions al volant. 

La campanya està centrada en l’ús del telèfon mòbil, en l’obligació del conductor de mantenir la seva pròpia llibertat de moviments, el seu camp de visió i l'atenció permanent a la conducció per tal de garantir la seva pròpia seguretat i la de la resta dels ocupants del vehicle, així com la dels altres usuaris de la via.

La Policia Municipal agraeix la col·laboració ciutadana i demana que per la efectivitat i la seguretat de tots i totes, no es doni informació o es comparteixin a la xarxes socials fotos o la ubicació dels controls preventius policials.

Com és habitual en aquests tipus de campanyes temàtiques sobre seguretat viària, els diferents cossos policials compartiran els resultats amb el Servei Català de Trànsit amb l’objectiu de confeccionar una mostra estadística i donar visibilitat pública a les conclusions.

Aquesta iniciativa forma part de les campanyes anuals que realitza la Policia Municipal amb el Servei Català de Trànsit dos cops l’any. La propera serà al mes d’octubre.