04.04.2020 |
clicama

La Policia Municipal de Mollet comença a denunciar per no respectar el confinament

La Policia Municipal de Mollet comença a denunciar per no respectar el confinament

L’Ajuntament de Mollet ha començat a posar les primeres denúncies contra particulars i negocis que no compleixen amb el confinament obligatori que marca l’actual estat d’Alarma per combatre l’epidèmia de coronavirus. Així ho ha confirmat l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, en declaracions a l’emissora local Ràdio Mollet.

Les denúncies han estat en tots els casos realitzades per la Policia Municipal. L’alcalde ha fet, novament, una crida als ciutadans a complir amb les peticions de les autoritats sanitàries  de complir amb el confinament, i només sortir un moment en els casos necessaris, amb la finalitat “d’intentar evitar el màxim possible de contagis”.

Els veïns denunciats es poden veure obligats a pagar multes a partir de 100 euros i fins a 30.000 en funció de la gravetat de la denúncia.


Josep Monràs també va recordar, amb relació a l’Hospital, que aquests dies l’ús de la zona blava a la ciutat és lliure, però que en el cas de l’Hospital demanava als veïns que en fessin un ús correcte per permetre l’aparcament dels que van allà a urgències.

 

Comentarios