27.01.2020 |
clicama

La Policia de Mollet, present en el naixement del que serà un dels centres d’oncologia pediàtrica més grans d’Europa

La Policia de Mollet, present en el naixement del que serà un dels centres d’oncologia pediàtrica més grans d’Europa

Una delegació de la Policia Municipal de Mollet del Vallès ha estat present aquest dijous en l’acte de col·locació de la primera pedra del Pedriatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu després que l’Ajuntament hagi estat convidat per la seva participació activa en la campanya Escuts solidaris #PelsValents. Una campanya a la que Mollet es va adherir per implicar-se en la recaptació de fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. La Policia Municipal de Mollet ha estat una de les quatre policies locals convidades en representació de les més de 100 d’arreu de Catalunya que han participat en aquesta campanya.

Amb la implicació en aquesta iniciativa, destinada a recaptar diners per fer realitat el Pedriatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, Mollet ha posat el seu gra de sorra per la recerca, la investigació i el tractament del càncer infantil que és durà a terme en el que ja es considera que serà el centre d’oncologia pediàtrica referent a Europa.

L’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra ha consistit en confeccionar amb més de 10.000 peces de Lego una escultura amb la frase Para los Valientes que presidirà el vestíbul del centre.

Des de l’Ajuntament i la Policia Municipal es vol posar de manifest “l’orgull de representar una ciutat que un cop més ha donat mostres de la seva immensa solidaritat en un dia tant emotiu en el que hem pogut compartir una estona amb els nens, les seves famílies, els professionals i els voluntaris palpant la il·lusió, la esperança i l’agraïment que està generant aquest projecte”.

Per fer-lo realitat, s’han recollit les donacions de 100.000 particulars, 150 empreses i 10 donants fundadors.

Durant l’acte s’anunciava que ja s’havien recaptat els 30 milions d’euros necessaris. Els últims 3 que faltaven per completar el projecte els han aportat la Fundació Leo Messi i la fundació de l’empresari grec Stravos Niarchos.

El nou centre ocuparà una superfície total de 13.196 metres quadrats en un edifici de quatre plantes annex al Sant Joan de Déu on s’atendran 400 pacients l’any, un 30%més dels que atent actualment l’Hospital.    

Comentarios