25.01.2021 |
clicama

La Policia de Mollet interposa 10 denúncies contra establiments i clients de terrasses

Les denúncies són per no respectar les normes de la desescalada o per conductes incíviques
La Policia de Mollet interposa 10 denúncies contra establiments i clients de terrasses

La Policia Municipal de Mollet ha interposat 10 denúncies, tant a establiments com a clients, des de l’entrada en vigir el passat dilluns de la Fase 1 que permet a bars i restaurant obrir parcialment les seves terrasses.
En concret, les denúncies han estat per no respectar la distància de seguretat entre taules, no fer ús de mascaretes de seguretat o ocupar més espai de l’autoritzat.També s’han interposat denúncies per consumir alcohol a la via pública, orinar al carrer o per desobediència als agents de l’autoritat, entre d’altres.


Malgrat aquestes denúncies, l’Ajuntament de Mollet informa que a la ciutat, el compliment de les mesures de seguretat i el comportament responsable, és majoritari entre els establiments i els clients


L’Ajuntament també informa que se seguiran fent inspeccions i controls de les terrasses amb l’objectiu de fer complir la normativa en benefici de tota la ciutadania de Mollet.


Des que amb l’entrada en vigor de la Fase 1 els establiments de restauració van poder obrir les seves terrasses, Inspecció de Via Pública, la Policia Municipal i els Agents Cívics van iniciar una campanya informativa específica per donar a conèixer els criteris de seguretat establerts a la normativa per tal de garantir la salut dels clients i de la ciutadania en general.


Les condicions principalment, són obrir el 50% de les taules autoritzades i només dins l’espai autoritzat i mantenir les distàncies entre taules i vianants d’un mínim dos metres.


Des de l’inici de l’estat de l’alarma la Policia Municipal han fet prop de 5.000 controls a persones, comerços i vehicles des de l’inici de l’estat d’alarma. Aquests controls han portat a formalitzar més de 700 sancions per diferents motius.

La Policia de Mollet interposa 10 denúncies contra establiments i clients de terrasses
comentaris