07.03.2021 |
clicama

La plaça Arcadi Vinyes acollirà el quart correcà de Mollet

correca de ca l'Estrada
correca de ca l'Estrada
La plaça Arcadi Vinyes acollirà el quart correcà de Mollet

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que està treballant en la construcció d'un nou correcà a la plaça Arcadi Vinyes. El pressupost, que inclou l’arranjament de la plaça i la construcció d’un nou correcà, és de 91.911,38 € (iva inclòs). Està previst que les obres comencin al mes de maig amb una durada aproximada de tres mesos. És a dir que aquest correcà podria entrar en funcionament al mes d’agost o setembre. Amb aquest nou correcà, Mollet comptarà un total de 4, a la plaça de la Constitució, al parc de Ca L‘Estrada, al c. Sant Agustí.

L’espai del nou correcà ha estat ja presentat a l’Associació de veïns i veïnes de Can Borrell i a la Coordinadora de Respecte Animal, on estan representades totes les entitats animalistes de la ciutat.  

Els treballs previstos consistiran, en primer lloc, en l’arranjament de la plaça Arcadi Vinyes amb l'enderroc del paviment de panot de tota la superfície i l'espai perimetral que es troba malmès en aquests moments amb motiu dels desperfectes ocasionats, sobretot, per les arrels dels arbres.  

Un cop arranjada la plaça, s’instal·larà un nou espai de lleure i esbarjo per a gossos que estarà delimitat per una vorada perimetral amb una porta d’accés per als usuaris i usuàries i doble porta per impedir que surtin els gossos que es troben a dins. Així es convertirà en el primer espai a per a gossos a Mollet amb aquesta doble porta. Tindrà 490 m2 i disposarà d'una  font  amb connexió a la xarxa d'aigua potable i a la de sanejament. A més, el nou espai comptarà amb un dispensador de bosses per a recollir les femtes, bancs i papereres. 

D'altra banda, es substituirà el fanal existent i es col·locarà un de nou amb llums leds i un cartell amb la normes d’ús a la porta d’accés. Es recorda que els i les usuàries d’aquest espai hauran de tenir cura dels seus animals i també recollir les deposicions dels seus gossos i gosses. 

Núria Muñoz, regidora de Respecte Animal, ha declarat que "aquest nou espai d'esbarjo i lleure per a gossos és un exemple més de l'aposta de la nostra ciutat per al benestar dels animals. Seguirem treballant de la mà de tothom, com és el cas de la Coordinadora de Respecte Animal de Mollet que es va crear fa prop d’un anyper fer de la nostra ciutat un exemple i model de ciutat animalista" i ha afegit “Amb aquest nou espai, la ciutat ja comptarà amb 4 espais d’esbarjo per a gossos, que estaran situats a diferents barris de la ciutat per donar accés a més veïns a aquests equipaments.” 

La plaça Arcadi Vinyes acollirà el quart correcà de Mollet
comentaris