26.02.2020 |
clicama

La piscina exterior de Ca n’Arimon tancada tot el dissabte per un problema tècnic

L’espai es va poder obrir el diumenge una vegada es va reomplir el vas gran que s’havia buidat

La piscina exterior de Ca n’Arimon tancada tot el dissabte per un problema tècnic

El passat dissabte els usuaris de Ca n’Arimon van patir una desagradable sorpresa: al llarg de la nit la piscina exterior s’havia buidat. La piscina va estar tancada al llarg de tot el dia i l’Ajuntament de Mollet, donat que estaven en plena onada de calor, va decidir ampliar al llarg de tot el dia i de forma ininterrompuda el funcionament de les fonts del Parc de Pruneres. També es va organitzar que tots els socis de Ca n’Arimon i els que volguessin fer-ne ús de forma puntual poguessin accedir a les piscines del Club Tenis Mollet.


Moisés Parra, director de Ca n’Arimon, va explicar que el buidatge del vas gran de les piscines exteriors es va produir per “un problema al sistema de circulació de l’aigua”. Al trobar a primera hora del matí del dissabte la piscina buida es van veure obligats a tancar l’espai al llarg de tot el dia.


“Des del primer moment la nostra prioritat ha estat concentrar tots els esforços tècnics i humans per a poder restablir el servei al més ràpidament possible. No obstant això, donat el volum d’aigua del vas, era materialment impossible recuperar-ho durant tot el dia d’avui tot i comptar amb aportació interna i externa d’aigua”.


El diumenge, una vegada solucionada la incidència i reomplert el vas exterior, es va poder obrir la piscina exterior amb normalitat.

Comentarios