01.03.2021 |
clicama

Per primera vegada l’Hospital de Mollet formarà dos Metges Residents (MIR)

Per primera vegada l’Hospital de Mollet formarà dos Metges Residents (MIR)

L’Hospital de Mollet ha rebut aquest dimarts, per primera vegada, dos residents MIR de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària que realitzaran part de la seva formació al centre sanitari al llarg dels pròxims quatre anys.
Els residents rotaran entre l’atenció primària i l’atenció hospitalària. Concretament a l’hospital es formaran en les especialitats d’urgències, medicina interna, nefrologia, geriatria, dermatologia, ginecologia i obstetrícia, psiquiatria, pediatria, pneumologia, endocrinologia, reumatologia, neurologia, otorrinolaringologia i cardiologia.
Aquesta serà la primera promoció de residents que es formarà a l’Hospital de Mollet després que el 2019 fos acreditat pel Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social com a centre de formació especialitzada i com a Dispositiu hospitalari de la Unidad Docente Multidisciplinar de Atención Familiar y Comunitaria.
El Dr. Francisco Muñoz, cap del Servei de Medicina Interna i de l’Àrea Mèdica de l’Hospital de Mollet, exercirà de Cap d’estudis dels nous residents, i la Dra. Meritxell Salvadó, mèdica adjunta de Medicina Interna, serà la coordinadora docent del programa. "El nostre objectiu és ajudar a formar-los en aquells valors, habilitats i actituds que necessiten els metges de famílies: visió global, ull clínic i terapèutic, empatia, integralitat, proximitat...", especifica el Dr. Muñoz.
“Rebre residents ha estat el següent pas natural d’un centre que fa anys que demostra una alta vocació docent com a hospital universitari de la UB en les especialitats de medicina, infermeria, farmàcia i psicologia. El passat 2019 vam rebre més de 400 alumnes de diferents disciplines, especialitats i titulacions. El nostre objectiu és anar incorporant any a any altres professionals mèdics i infermers en formació”, explica el Dr. Joan Maria Ferrer, director de Qualitat, Docència i Recerca.

Per primera vegada l’Hospital de Mollet formarà dos Metges Residents (MIR)
comentaris