Sábado. 25.11.2017 |
El tiempo
Sábado. 25.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Parets instal·larà canviadors per a nadons en tots els edificis públics

La proposta ha estat presentada per Sumem Parets i s'ha aprovat per majoria, amb l'única abstenció del PDECAT

Tots els edificis tindran canviadors el 2018
Tots els edificis tindran canviadors el 2018
Parets instal·larà canviadors per a nadons en tots els edificis públics

L'Ajuntament de Parets ha decidit instal·lar en tots els edificis públics canviadors de nadons. A més, demanaran als negocis d'hostaleria que desenvolupin la seva activitat a Parets que instal·lin aquest tipus de canviadors. A la moció, presentada per Sumem Parets i aprovada per majoria, s'explica que "tota persona necessita tenir cobertes les necessitats bàsiques per poder sentir-se bé i desenvolupar-se en tots els aspectes: afectius, relacionals, cognitius, motrius, etc. La higiene del nounat i del lactant té com a objectiu primordial evitar possibles malalties infeccioses i proporcionar benestar a l'infant".

La proposta, a més, inclou que els canviadors estiguin a una zona accessible tant per a homes com per a dones perquè, tal com expliquen des de Sumem Parets, "la realitat amb la qual ens trobem de manera habitual és que els canviadors de nadons es troben en moltes ocasions en els espais femenins, com si la criança dels més petits correspongués únicament a la mare".

Els canviadors de nadons són una eina senzilla, fàcil d'aplicar, de molt baix pressupost, i per a la qual no és necessari fer modificacions estructurals als edificis. Es preveu que tots els edificis públics de Parets disposin d'aquest espai abans de la finalització de l'any 2018.

Comentarios