27.04.2018 |
clicama

Parets estrena un punt d’orientació jurídica per a les clàusules abusives d'hipoteques

L'atenció als ciutadans la faran especialistes en dret civil i hipotecari

Parets estrena un punt d’orientació jurídica per a les clàusules abusives d'hipoteques

El servei que ofereix l'Ajuntament del municipi es troba en ple funcionament per donar resposta a les peticions dels veïns en relació amb la possible existència de clàusules abusives en els seus contractes de préstec hipotecari.

L’objectiu d'aquest espai és resoldre els dubtes en relació amb l’existència d’aquestes clàusules, principalment clàusules terra, així com informar dels tràmits per reclamar la devolució dels imports indegudament cobrats per les entitats financeres. L’assessorament el duran a terme lletrats del Col·legi d’Advocats de Granollers amb acreditada experiència en l’àmbit de l’assistència jurídica gratuïta i, especialment, en dret civil i hipotecari.

El servei es presta setmanalment, els dimarts de 15.30 a 17.30 hores, a les oficines de l’SCAC, a la plaça de la Vila, 1. Es pot demanar cita prèvia al telèfon 93 573 88 88 o per correu electrònic a l’adreça [email protected]. El punt d'orientació jurídica rep el suport del Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i el Col·legi d’Advocats de Granollers.

 

Comentarios