01.03.2021 |
clicama

Parets commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb un taller sobre l'estalvi d'aigua

Dia-Mundial-de-l'aigua-2018
Parets commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb un taller sobre l'estalvi d'aigua

Coincidint amb les activitats commemoratives del Dia Mundial de l'Aigua que se celebra aquest divendres 22 de març, a l'exterior de l'escola Pau vila s'ha programat, en col·laboració amb l'empresa Cassa, un taller sobre l'estalvi d'aigua, que tindrà lloc a partir de les 16.30 h. Durant el mes d'abril, en el marc de la celebració, es duran a terme tallers sobre els ecosistemes aquàtics adreçats a alumnes d'educació secundària del municipi, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Durant la campanya de l'any 2019 es pretén abordar la problemàtica de la crisi de l'aigua, treballant els motius pels quals queden encara moltes persones al món sense accés a aquest recurs. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua. Des d'aleshores se celebra anualment com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels seus recursos.

Sensibilitzar la població sobre la degradació que pateix el planeta, fer conscients les persones sobre l'ús eficient i responsable de l'aigua, l'energia i els recursos, o com amb les nostres accions podem ajudar a tenir un desenvolupament sostenible, són alguns dels objectius de la 'Setmana del Planeta' a la qual Parets s'adhereix aquest divendres a les 16.30 h, a l'exterior de l'escola Pau vila amb un taller sobre l'estalvi d'aigua.  

Parets commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb un taller sobre l'estalvi d'aigua
comentaris