Miércoles. 13.12.2017 |
El tiempo
Miércoles. 13.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Obres a l'Av. Llibertat de Mollet per ampliar les voreres

Les obres comencen avui i seguiran fins al mes de juliol

 

L'Avinguda Llibertat aquest migdia
L'Avinguda Llibertat aquest migdia
Obres a l'Av. Llibertat de Mollet per ampliar les voreres

Aquest dimecres 14 de juny han començat les tasques d'ampliació de la vorera de l'Av. Llibertat. Es tracta d'una actuació prevista al Pla de Mobilitat amb l'objectiu de prioritzar la circulació dels vianants. L'ampliació de voreres implicarà la pèrdua de diverses places d'aparcament de zona blava.

Les obres es dividiran en dues fases. La primera, del 14 de juny al 9 de juliol, a l'Av. Llibertat entre Berenguer III i la Plaça Joan Abelló, i la segona, del 10 al 14 de juliol, a Berenguer III entre l'Av. Llibertat i el carrer Burgos.

En aquesta segona fase s'incorporarà un pas de vianants elevat a Berenguer III que farà de vorera continua amb la vorera de l'Av. Llibertat.

L'Actuació també permetrà millorar la connexió entre el centre històric de la ciutat amb l'espai de l'illa, una àrea amb molta concurrència de vianants.

Pel que fa a la coincidència de les obres amb els dies del mercat setmanal, les parades ubicades a l'Av. Llibertat es traslladaran al carrer Anselm Clavé, entre els carrers La Pau i Ramon Casas.

Comentarios