07.04.2020 |
clicama

El Museu Abelló obté el distintiu Biosphere que acredita el seu compromís per la sostenibilitat

El Museu Abelló obté el distintiu Biosphere que acredita el seu compromís per la sostenibilitat

Trenta-vuit entitats del sector turístic del Vallès Oriental han aconseguit el distintiu Biosphere 2019, 7 més que l’any anterior. En total han estat 30 entitats privades i 8 de públiques. Entre aquestes últimes hi ha el Museu Abelló de Mollet. És l’únic museu del Vallès  que obté aquest distintiu que acredita el compromís amb la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics basant-se en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides

A la demarcació de Barcelona s’està implementant aquest distintiu des de l’any 2017 amb prop de 400 entitats adherides, d’entre elles 38 només al Vallès Oriental.

El distintiu està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i la seva imatge social comprometent-se amb la sostenibilitat.

Per adherir-se al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere cal assolir uns objectius anuals i es poden beneficiar de les diferents accions del programa com sessions formatives, assessorament en la gestió interna o taller de destinació.


El 20 de febrer se celebrarà la trobada anual del sector turístic del Vallès Oriental, la Jornada TurismeVallès. Es farà al Celler de Can Roda, a Santa Maria de Martorelles, a les 16.45, i durant la trobada es farà el lliurament dels distintius.

Comentarios