Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

El mossèn de Mollet es trasllada a una parròquia de Terrassa

El bisbe de Terrassa ha nomenat com a nou rector de Sant Vicenç a Mn. David Abadias

Mn. Abadias, a la dreta, serà el nou rector
Mn. Abadias, a la dreta, serà el nou rector
El mossèn de Mollet es trasllada a una parròquia de Terrassa

Mossèn Miquel Planas Buñuel, rector de la parròquia de Sant Vicenç de Mollet des de fa 9 anys, deixarà aquesta responsabilitat el pròxim mes de setembre. El rector de Sant Vicenç, molt apreciat pels seus feligresos, es trasllada a Terrassa on serà rector de la parròquia de la Santa Creu.
Miquel Planas serà substituït al capdavant de Sant Vicenç de Mollet i Sant Fost de Campsentelles per Mn. David Abadias Aurín.
El nou rector de Sant Vicenç, segons s'ha explicat des d'aquesta mateixa parròquia, té 44 anys i ha estat en els darrers 9 anys rector de la parròquia de Sant Joan Baptista de Matadepera. És llicenciat en Teologia Bíblica i Doctor en Història de l'Església i actualment és professor d'Història de l'Església Medieval a la Facultat de Teologia de Catalunya i Cap del Departament d'Història de la mateixa facultat. Des de 2016 és el Degà de la Facultat Antoni Gaudí.


En la seva faceta pastoral fou vicari de la parròquia de Sant Esteve de Granollers entre els anys 1998 i 2004 i com a seminarista va servir a les parròquies de Caldes, Santa Eulàlia de Ronçana i Sant Julià de Lliçà d'Amunt.
El Bisbe de Terrassa, Monsenyor Josep Àngel Saiz Meneses va comunicar el passat dia 29 de juny, coincidint amb la festa dels apòstols Sant Pau i Sant Pere, els nomenaments dels dos sacerdots al costat d'altres que afecten altres parròquies. Els nomenaments es faran efectius a partir del mes de setembre amb l'inici del nou curs.

Comentarios