15.01.2021 |
clicama

Mor a 84 anys l’expresident del Club Muntanyenc Josep Pi i Morral

Mor a 84 anys l’expresident del Club Muntanyenc Josep Pi i Morral

El Club Muntanyenc Mollet ha informat aquest diumenge de la mort del seu expresident Josep Pi i Morral, de 84 anys després d’una llarga malaltia.

Josep Pi era fil de Mollet, estava casat amb Giovanna Noal, i va tenir tres fills, la Clàudia, la Núria i l’Oriol.

Des del Club Muntanyenc el defineixen com “un excursionista dinàmic amb molts amics, un gran company i una persona amb una pregona estima de la muntanya i la natura”.

Recorden que de jove va participar en una recerca de les ermites de Catalunya amb Pere Sole i va ser un dels primers socis del Club Muntanyès Barcelonès, delegació de Mollet, que posteriorment va esdevenir l’actual Club Muntanyenc Mollet.

Al llarg de molts anys ha estat un gran puntal pel CMM on va abocar esforços i dedicació. Fou president de l’Entitat un total de divuit anys: del 1966-1973, 1976 -1980 i del 2002 – 2006. Actualment era el president honorífic de l'Entitat. Durant molts anys va assistir a les reunions de la Vegueria, on se’l coneixia pel seu tarannà cordial i la seva implicació en el món excursionista.

L’entitat recorda que en la celebració dels setanta-cinc anys del Club, el passat novembre del 2018 “vàrem poder compartir amb ell la pujada al cim de la Mola on ens va sorprendre i admirar la seva voluntat i persistència per a fer el que ha estat el seu últim cim”.

L’entitat emfatitza que en l’hora de l’adéu es queden amb el seu record i exemple de gran company.

Mor a 84 anys l’expresident del Club Muntanyenc Josep Pi i Morral
comentaris