06.08.2020 |
clicama

Moltes activitats a Mollet per la Setmana Bio

Moltes activitats a Mollet per la Setmana Bio

Mollet del Vallès ha estat protagonista, de la mà de l’Ajuntament de la ciutat i dels centres educatius, de la Setmana Bio a l’escola. Des del passat dia 18 i fins aquest dimarts 29 d’octubre s’han dut a terme diverses activitats per promoure l’alimentació ecològica i saludable. La iniciativa tenia l’objectiu de donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre els membres de la comunitat educativa.

Les activitats van començar els divendres 18 amb un seguit de jornades de portes obertes als horts urbans escolars on s’ha repartit planter ecològic als següents centres educatius i amb aquestes dates: Escola Abelló (18 d’octubre), Escola Sant Vicenç (23 d’octubre), Escola J.S. Papasseit (23 d’octubre), Escola Federico Garcia Lorca (24 d’octubre), Escola Sant Jordi (29 d’octubre) i IES Gallecs (21 d’octubre).

Una part de les activitats d’aquesta Setmana Bio es van fer al Centre Cívic de Can Borrell el dia 22, amb un taller de cuina familiar amb productes de Gallecs; el 24 amb la xerrada amb tastet “sucs verds amb productes ecològics de Gallecs” a càrrec de la coach nutricional Marina Duñach, i, finalment, el dia 25 amb una jornada a l’hort urbà de Can Borrell on també es va donar planter.

Una activitat tradicional durant aquesta Setmana Bio, la Parada Verda de la plaça Catalunya no es va poder instal·lar el dimarts 22 d’octubre per la pluja.

Moltes activitats a Mollet per la Setmana Bio
comentaris