22.01.2020 |
clicama

Moltes activitats a Mollet per impulsar l’alimentació ecològica

Les escoles organitzen portes obertes als horts urbans i diferents tallers
Moltes activitats a Mollet per impulsar l’alimentació ecològica

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels centres educatius de la ciutat, s’ha adherit un any més a la Setmana Bio a l’escola amb un seguit d’activitats que a Mollet es duran a terme fins al 29 d’octubre. La iniciativa té l’objectiu de donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre els membres de la comunitat educativa.

Les activitats començaran aquest divendres 18 amb un seguit de jornades de portes obertes als horts urbans escolars on es repartirà planter ecològic als següents centres educatius i amb aquestes dates: Escola Abelló (18 d’octubre), Escola Sant Vicenç (23 d’octubre), Escola J.S. Papasseit (23 d’octubre), Escola Federico Garcia Lorca (24 d’octubre), Escola Sant Jordi (29 d’octubre) i IES Gallecs (21 d’octubre).

D’altres activitats d’aquesta Setmana Bio es faran al Centre Cívic de Can Borrell amb un taller de cuina familiar amb productes de Gallecs el 22 d’octubre de les 17 a les 18.30 h (en aquest cas cal inscripció prèvia), la xerrada amb tastet “sucs verds amb productes ecològics de Gallecs” el 24 d’octubre a les 18.30 h a càrrec de la coach nutricional Marina Duñach, i una jornada a l’hort urbà de Can Borrell el 25 d’octubre de les 16.30 h a les 18.30 h o es donarà planter.

Així mateix, com és tradicional durant aquesta Setmana Bio, al quiosc de Plaça Catalunya s’instal·larà la Parada Verda on els que s’acostin el dimarts 22 d’octubre, de 10a 13 h, rebran planter ecològic i un punt de llibre.

Comentarios