13.08.2020 |
clicama

La molletana Anna Simon torna a TV3 com presentadora d'un reality show

La molletana Anna Simon torna a TV3 com presentadora d'un reality show

La presentadora molletana Anna Simon ha tornat a TV3 aquest dijous amb nou programa, "Persona infiltrada". Un "reality" on l'espectador podrà jugar a fer de detectiu i desemmascarar l'infiltrat en una família real on tots ajuden a encobrir-lo.


Ja fa anys que la presentadora de Mollet és una cara coneguda pels espectadors de TV3. De fet, un dels primers treballs d'Anna Simon i Marí a televisió va ser com a eixerida col·laboradora de "Divendres". El 2017 va debutar en solitari com a presentadora d'"Oh happy day". I ara serà l'encarregada de guiar el divertit joc que és "Persona infiltrada", una barreja de "reality" i concurs on, cada setmana, un famós passarà un dia sencer amb una família anònima per mirar de descobrir quin membre de la família no és realment de la família.


Si el famós l'encerta, guanya. Si falla, la família i la persona infiltrada s'enduen la victòria (i un sucós botí de 5.000 euros).


A Simon -en aquest cas- li ha correspost el paper de conductora, però a la roda de premsa de presentació del programa ha assegurat que no li hauria importat ser un dels famosos que han de posar tots els sentits a treballar per descobrir la persona infiltrada. En les pròximes setmanes es descobriran els dots de detectiu de Tomàs Molina, Jair Domínguez, Roger Coma, Marta Torné, Marc Ribas, Lluís Marquina, Pep Plaza, Marc Giró, Cristina Brondo o els "merlins" Júlia Creus i Adrian Grösser.


Simon ha explicat que cada famós ha fet servir la seva pròpia tècnica, però que els més confiats i orgullosos de la seva bona intuïció són -en general- els que pitjor se n'han sortit.

La molletana Anna Simon torna a TV3 com presentadora d'un reality show
comentaris