13.07.2020 |
clicama

Mollet va recollir 28 tones d’aliments al Gran Recapte

Mollet va recollir 28 tones d’aliments al Gran Recapte

Els  Bancs dels Aliments van impulsar el passat divendres i dissabte una nova edició del Gran Recapte. A Mollet també hi havia punts de recollida d’aliments a tots els supermercats que van ser atesos per més de 200  voluntaris.

En aquesta nova edició del Gran Recapte dels quatre Banc d’Aliments de Catalunya, Mollet va recollir 28.540 quilos d’aliments.

La nova edició del Gran Recapte d’aliments es va fer els dies 22 i 23 de novembre. L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb l’Escola de Seguretat Pública de Catalunya, van col·laborar i van donar suport logístic, un any més, a Càritas i a la Fundació Banc dels Aliments.

Els dos objectius principals de la campanya van tornar a ser Recollir aliments nutritius de llarga durada; oli, llet i conserves (peix i verdures), el que permet garantir l’estoc d’aliments bàsics per un període mínim de tres mesos i Sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat al nostre país arran de l’esclat de la crisi.

Mollet va recollir 28 tones d’aliments al Gran Recapte
comentaris