01.06.2020 |
clicama

Mollet se suma a La Marató de TV3

Mollet se suma a La Marató de TV3

Aquest diumenge s’ha celebrat La Marató de TV3, que ha superat el seu rècord històric recaptant 10.715.430€ per a la investigació contra el càncer. A Mollet, diverses entitats han organitzat activitats durant tot el cap de setmana amb l’objectiu de recaptar diners per aquesta causa.


L’Ajuntament ha organitzat la caminada popular “10.000 passes per La Marató”, que s’ha celebrat diumenge a Gallecs. A l’arribada a la Plaça de l’Església hi ha hagut un esmorzar solidari a canvi d’un donatiu per a La Marató.


L’associació de perruquers solidaris Cabell Boig han ofert durant tot el matí de diumenge talls de cabell i un vermut al costat del Casal Cultural, amb el que han recaptat 1.700€ que han anat destinats al projecte solidari.


Dissabte, el casal popular El Tabaran va recaptar 220€ amb una escudella solidària, torrades i un taller de Tions adreçat als més petits. També dedicat als infants, Kids&Us Mollet ha organitzat l’Storytime de Nadal, una obra de teatre de temàtica nadalenca amb una finalitat benèfica.


L’Escola Can Besora va organitzar divendres la “Marató de contes per La Marató”, en la que alumnes de l’escola de dansa i teatre La Tramolla van realitzar tres actuacions i es va fer la lectura d’un recull de contes. Es va fer taquilla inversa per a que el públic assistent pogués fer el seu donatiu en finalitzar l’acte.


L’Escola Sant Gervasi ha organitzat una xocolatada i gran varietat d’activitats solidaries per a nens i famílies al pati de l’escola, amb les que ha aconseguit recaptar 208€. A més, l’AMPA de l’escola també s’ha implicat en el projecte i ha aconseguit 400€ per destinar-los a La Marató.


Al Club de Tennis Calderí s’ha celebrat un torneig de pàdel obert a tothom que hi volgués participar gràcies al qual s’han recaptat 600€. La Penya Barcelonista de Mollet ha aconseguit 595€ amb una xocolatada popular en la que també hi han col·laborat diversos comerços del poble, com el forn i pastisseria Prat, la pastisseria Lorena i el cafè Bou.


L’Associació Mollet contra el Càncer amb la col·laboració d’Aneto ha pogut recaptar fons amb la venta d’una tassa de caldo solidari a la plaça Prat de la Riba. A la residència Les Masies han organitzat una venda de manualitats entre els familiars i residents del centre dins del seu projecte “La gent gran fem somriures per La Marató”.


El Col·legi Lestonnac ha recaptat 900€ en un berenar obert a tots els veïns de Mollet i preparat pels alumnes i famílies de Cicle Superior. L’EdukidSchool també ha organitzat un berenar solidari durant els dies 17 i 18 de desembre, a més d’altres activitats nadalenques com cantates i la visita del Pare Noel.

Mollet se suma a La Marató de TV3
comentaris