18.01.2021 |
clicama

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diverses activitats en línia

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diverses activitats en línia
L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha tornat a adherir a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una sèrie d’activitats que es faran a la ciutat entre el 21 i el 29 de novembre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la població per reduir el nombre de residus que generem. Enguany, la situació provocada per la Covid-19, ha portat a l’Ajuntament a potenciar les activitats en línia evitant els tallers o les xerrades presencials que s’han fet d’altres anys.
Amb aquesta intenció, a través del programa en línia "Oci a Casa. Gaudeix sense risc" s’oferiran un seguit d’activitats centrades a potenciar el reciclatge i reduir els residus que generem.
Amb la mateixa finalitat, l’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, especialment de les escoles de la ciutat, un seguit de recursos que, de forma virtual, ofereix la Diputació de Barcelona, amb la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat, l’Agència de Residus de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Una altra activitat prevista dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Mollet es farà el 26 de novembre en què els alumnes de l’IES Gallecs faran un taller en línia sobre malbaratament alimentari.
També per aquesta setmana s’ha programat un concurs fotogràfic a Instagram (viuMolet) obert a la ciutadania perquè expliquin què fa a casa per reduir els residus. Les 10 fotografies més votades fins al 29 de novembre rebran uns kits de productes que els ajudaran a continuar lluitant contra la generació de residus i l’Emergència Climàtica. Es podrà participar fins al dia 29 de novembre.

 

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diverses activitats en línia
comentaris