27.10.2020 |
clicama

Un grup de voluntaris recullen prop de 500 kg de residus a Can Prat

Un grup de voluntaris recullen prop de 500 kg de residus a Can Prat

Un grup de voluntariat ambiental de l’empresa INDRA va recollir aquest dissabte 463 kg de residus a la zona del polígon industrial de Can Prat i a una part del tram de la Riera Seca al seu pas per la ciutat. La iniciativa és fruit de l’adhesió de l’Ajuntament de Mollet a la jornada internacional Let’s Clean Europe, que s’ha fet aquest dissabte arreu de diferents municipis de tot el continent.
Let’s Clean Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.
Per al regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto “tot i les constants campanyes de conscienciació que fem des de l’Ajuntament, i els diferents reconeixements que hem rebut, ja sigui per ser una de les ciutats que menys residus genera o pels nostres nivells de reciclatge, aquesta és una lluita global que hem d’afrontar entre tots, i aquest és justament el missatge d’aquesta campanya a la qual ens hem adherit”.
Per a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la participació de Mollet en aquesta iniciativa “és una mostra més del compromís de la nostra ciutat amb el medi ambient i, en aquest cas concret, amb l’objectiu de conscienciar-nos entre tots de la gran quantitat de residus, especialment de plàstics, que aboquem als nostres espais naturals amb els consegüents impactes ambientals que això comporta”.

Un grup de voluntaris recullen prop de 500 kg de residus a Can Prat
comentaris