26.01.2021 |
clicama

Mollet recula i torna al risc “molt elevat” per la Covid-19

Mollet recula i torna al risc “molt elevat” per la Covid-19

La situació de la Covid-19 ha experimentat aquesta setmana a Mollet un empitjorament que trenca la tendència a la baixa observada en les darreres setmanes. En els darrers dies l’índex de rebrot ha passat de 115 a 226. De nou, en superar-se el llindar de 200, es passa d’un risc “elevat” a “molt elevat”.Segons ha informat l’Ajuntament en els darrers dies s’han detectat 55 nous casos positius i la velocitat de transmissió en augment amb un 1,73.En l’àmbit del Baix Vallès la situació epidemiològica també ha canviat respecte a la setmana anterior amb un increment del risc de rebrot, passant de 116 a 264 punts la darrera setmana i la taxa de contagi de 0,83 a 1,70, ja per sobre d'1.  Malgrat la situació del territori, de moment l’Hospital de Mollet manté estable el nombre d’ingressos amb 17 pacients ingressats ara com ara, 2 menys que la setmana anterior. La darrera setmana s’han donat 13 altes amb un total de 907 des de l’inici de l'epidèmia i s’ha produït també una defunció.

SANCIONS A BARS I RESTAURANTS
El dilluns dia 21 van entrar en vigor les noves mesures de la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la Covid-19 aplicables a l'Hostaleria i la restauració. Això ha implicat que aquests només podien obrir de 07:30 a 09:30 h per esmorzar i de 13 a 15:30 h per dinar. Se suspenen els sopars a l'establiment, excepte la recollida de menjar per emportar fins a les 22 h. Es pot repartir menjar fins a les 23 h. Això ha implicat fora de les hores permeses el tancament de totes les terrases.
Abans de l’entrada en vigor de les noves mesures, la Policia Municipal ha intensificat el control i les inspeccions pel compliment de les mesures sanitàries establertes directament relacionades amb bars, restaurants i les seves terrasses. 
Des de dijous passat, informen, han denunciat més de 15 infraccions detectades a diferents bars i terrasses per diferents infraccions relacionades amb les mesures contra la epidèmia. 
 

Mollet recula i torna al risc “molt elevat” per la Covid-19
comentaris