Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Mollet reconeix als millors estudiants de la selectivitat, la FP i de l’Escola d’Adults

Els estudiants han estat rebuts a l'Ajuntament
Els estudiants han estat rebuts a l'Ajuntament
Mollet reconeix als millors estudiants de la selectivitat, la FP i de l’Escola d’Adults

L'alcalde, Josep Monràs, i el regidor d'Educació i Joventut, Raúl Broto, han rebut els alumnes de Mollet que han superat amb millor nota les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat. Així mateix, l'Ajuntament també ha cregut convenient, i per primera vegada, reconèixer l'esforç dels estudiants de Formació Professional (FP) que han acabat els seus cicles superiors amb millor puntuació i als alumnes del Centre de Formació d'Adults que s'han esforçat més per finalitzar els seus estudis.

Pel que fa a les millors notes de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) es tracta de Germán Colino, de l'Institut Gallecs, amb una nota de 8,8, Paula Luque, del Vicenç Plantada, amb un 8,6, Andrea Roldán, de l'IES Mollet, amb un 8,9, Cristina Aguilera, de l'Aiguaviva, amb un 9, i Alba Crespo, de l'escola Sant Gervasi, amb un 9.

En referència als estudiants d'FP, les millors notes han estat per Judith Castillo, amb un 9,4 en el Cicle Superior d'Educació Infantil, Miguel León, amb un 7,3 en el Cicle Superior d'Animació d'Activitats Físicoesportives, i Farid Gasanov, amb un 9,2 en Mecatrònica Industrial.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha volgut reconèixer la trajectòria d'aquells alumnes del Centre de Formació d'Adults que s'han esforçat més per finalitzar els estudis. Aquest és el cas de Fatima El Yaakoubi i Kevin Noda que han aconseguit el Graduat d'Educació Secundària.

Justament, segons el regidor d'Educació, Raúl Broto, "Aprovar la selectivitat amb nota té molt mèrit, però hem cregut que també seria just remarcar la Formació Professional i reconèixer a aquelles persones que, per circumstàncies de la vida, no van poder estudiar en el seu moment i ara, com a adults, han decidit fer-ho". Per Broto "sens dubte, tots vosaltres sou un exemple a seguir per la resta de molletans i molletanes".

Per la seva banda, l'alcalde Josep Monràs, ha volgut reconèixer "la vostra capacitat, esforç, treball i constància, uns valors que, més enllà dels vostres projectes professionals, també us serviran per avançar en la vida". Monràs ha afegit que "el nostre reconeixement és general a tots i a totes els que avui esteu aquí, però, si em permeteu, m'agradaria destacar especialment els alumnes de l'Escola d'Adults com a exemple i missatge que sempre es poden superar les dificultats que es presenten i, si hi ha voluntat i esforç, sempre hi ha temps per aprendre".

En acabar l'acte, l'Ajuntament els ha fet entrega d'un seguit de presents que, gràcies a la col·laboració d'Abacus, inclou un val per comprar en aquesta cooperativa.

Comentarios