20.09.2020 |
clicama

Mollet promou el reciclatge de vidre amb obsequis

Mollet promou el reciclatge de vidre amb obsequis

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio han impulsat una campanya per promoure el reciclatge de vidre coincidint amb aquest període nadalenc en el que augmenta el consum i la generació de residus d’aquest material. Sota el lema Els Reis ho veuen tot, recicla vidre !, la iniciativa té per objectiu incrementar durant aquestes dates la taxa de reciclatge d’envasos de vidre, és a dir, la quantitat de quilos que es recullen al contenidor verd.

Amb aquest objectiu, avui 28 de desembre, fins a les 13.30 h, hi haurà instal·lat al Mercat Municipal un contenidor verd decorat amb motius nadalencs que servirà com a reclam visual de la campanya. També hi hauran dos informadors per sensibilitzar als consumidors sobre la necessitat de reciclar vidre.

A partir d’aquí, tothom que s’apropi al contenidor nadalenc i recicli un mínim de 3 ampolles o pots de vidre, rebrà un obsequi. A més, entre tots els participants, es farà un sorteig de 10 miniglús (minicontenidors per separar vidre a casa) i  d’un xec de 100 € per bescanviar per compres.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament de Mollet vol recordar que reciclar vidre és clau en la lluita contra el canvi climàtic, ja que en utilitzar calcina (vidre reciclat) en la fabricació de nous envasos s’evita l’extracció de matèries primeres de la natura evitant l’erosió del sòl i la desforestació del nostre entorn.

A més, es minimitzen les emissions de CO2 en el procés de fabricació i s’estalvia energia.

Mollet promou el reciclatge de vidre amb obsequis
comentaris