22.09.2020 |
clicama

Mollet obrirà el divendres de forma progressiva els parcs infantils

Mollet obrirà el divendres de forma progressiva els parcs infantils

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que a partir del divendres 26 de juny reobrirà les àrees de jocs Infantils de la ciutat tancades des del passat mes de març.

A Mollet hi ha 50 àrees de joc repartides per tota la ciutat i l’obertura serà progressiva i es començarà per aquells parcs de major grandària i en el que fan ús més infants de la ciutat: Parc de Can Borrell, Parc de Can Mulà, Parc de les Pruneres, pl. Andalusia, Parc de la Plana Lledó i Parc dels Colors.

Segons ha informat el govern local, prèviament a l’obertura es farà un manteniment per a garantir el correcte funcionament i seguretat de tots els elements i també una desinfecció en profunditat dels espais. Es recorda que cal mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres, rentar-se les mans de manera freqüent i utilitzar mascareta, en el cas dels adults i els nens i nenes de més de sis anys. També es recomana netejar les joguines que es portin al parc per jugar.

L'Ajuntament assegura que farà desinfeccions periòdiques de l’espai i demana "màxima col·laboració" de les famílies per garantir el bon funcionament d'aquests espais amb la màxima seguretat.

Mollet obrirà el divendres de forma progressiva els parcs infantils
comentaris