17.07.2019 |
clicama

Mollet multiplica les activitats per dir NO a la violència masclista

Mollet multiplica les activitats per dir NO a la violència masclista

Moltes activitats enguany amb motiu del 25N, el Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència vers les Dones. L'Ajuntament de la ciutat amb la implicació de les escoles i instituts, les associacions de dones i d'altres associacions locals, multipliquen les activitats adreçades a tothom amb l'objectiu de seguir treballant per erradicar aquesta xacra.

Un programa d'activitats que van començar el passat 9 de novembre i que finalitzaran el dilluns 26 amb la tradicional lectura del Manifest davant de la Casa de la Vila.

Entre les diferents activitats, destacar que el mateix dia 25 es farà un minut de silenci en totes les activitats esportives que es facin a Mollet i hi haurà una acció reivindicativa a la Rambla Fiveller organitzada per l'Associació de dones Àgora.

Pel que fa als tallers, n'hi haurà sobre autodefensa personal femenina, sobre els infants i la violència masclista i d'altres on els protagonistes seran els homes que formen part dels clubs esportius de Mollet.

En referència a les exposicions, fins al 12 de desembre el CIRD Joana Barcala n'acull dues: Murs. La realitat del que és invisible, la prostitució i Reflexions íntimes.

També amb l'objectiu de fer pedagogia sobre aquesta xacra social, el 26 de novembre, a partir de les 9 del matí, l'emissora municipal Ràdio Mollet farà un programa especial des de l'Institut Mollet anomenat "No és no, també a les cançons".

Comentarios