13.07.2020 |
clicama

Mollet és membre de la Junta Executiva del Fons Català de Cooperació

Dilluns se celebrava la 35a Assemblea General del Fons Català de Cooperació, on s’aprovava la incorporació de la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, Ana Maria Díaz, com a vocal de la nova executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.
Mollet és membre de la Junta Executiva del Fons Català de Cooperació

Per primera vegada la nostra ciutat entra a formar part del Fons Català de Cooperació. Concretament l’Ana Maria Díaz, regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, ha entrat a formar part de la Junta Executiva com a vocal. Així s’aprovava dilluns en el marc de la 35a Assemblea General que ha celebrat l’ONG. Aquest és un nou pas per la ciutat que, tot i que ja era sòcia del Fons Català, ara també forma part de la nova executiva. 

 


Díaz creu que la incorporació de Mollet a aquest òrgan “és un reconeixement a la tasca feta al llarg del temps per la ciutat en temes de cooperació i solidaritat, i especialment la feina feta aquests darrers mesos en tot el que fa referència als refugiats”. 

 


En aquest sentit, Ana Díaz també ha volgut “agrair la feina que estan fent les entitats solidàries de Mollet amb qui en breu em reuniré per informar-les del que s’ha parlat en aquesta darrera assemblea i per seguir coordinant diferents projectes i iniciatives”.   

 


La mateixa presidenta del Fons Català, Meritxell Budó, en una recent visita a l’Ajuntament, agraïa personalment a l’alcalde, Josep Monràs, tot el està fent la ciutat per pal·liar els efectes que pateixen les persones que fugen dels seus països en guerra.

 


La Junta Executiva del Fons Català de Cooperació s’escull cada quatre anys en l’Assemblea General de Socis. Com que el Fons està format per corporacions públiques municipalistes, un cop passades les Eleccions Municipals se celebra la junta per escollir els càrrecs. 

 


El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes (diputacions, consells comarcals i mancomunitats), que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits. El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament va néixer el juliol de 1986.

Mollet és membre de la Junta Executiva del Fons Català de Cooperació
comentaris