20.04.2019 |
clicama

Mollet incorpora dos agents cívics per reforçar el civisme a la via pública

Mollet incorpora dos agents cívics per reforçar el civisme a la via pública

Aquesta setmana s’han incorporat a la plantilla municipal de Mollet dos agents cívics que tindran com a prioritat sensibilitzar a la ciutadania sobre les bones pràctiques de comportament cívic a la via pública i lluitar contra les  actuacions incíviques.

Aquests agents, que estaran coordinats per la Policia Municipal i, alhora, es coordinaran amb la resta de serveis municipals, reforçaran de manera permanent les campanyes i actuacions que fa temps està duent a terme la Policia de Mollet amb l’objectiu de fer un ús respectuós de l’espai públic, preservar un entorn urbà net i fer complir l’ordenança de convivència.

Es tracta d’actuacions destinades als abocaments de mobles i altres objectes a la via pública, als grafits pintats sense permís, a la tinença responsable d’animals de companyia o a qüestions relatives a la mobilitat, entre d’altres. 

Així mateix, pel que fa les tasques d’informació, sensibilització i de recollida d’incidències també treballaran amb diferents actors del teixit molletà com ara les associacions, els comerços, les escoles, etc. 

Comentarios