07.04.2020 |
clicama

Mollet i Ravensburg ratifiquen el seu agermanament treballant per objectius comuns

Mollet i Ravensburg ratifiquen el seu agermanament treballant per objectius comuns

Aquest passat cap de setmana, una delegació de l’Ajuntament de Mollet, encapçalada per l’alcalde Josep Monràs, el regidor de Projectes Europeus, Raúl Broto, la primera tinenta d’alcaldia, Mireia Dionisio, així com els portaveus de Canviem Mollet Xavier Buzón, de Ciutadans Francisco Muñoz i del PP Susana Calvo, han visitat la ciutat alemanya de Ravensburg per ratificar l’agermanament que es va signar a Mollet l’abril de l’any passat i enfortir el lligam entre les dues ciutats en diferents àmbits. La visita també ha servit perquè alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Mollet s’hagin desplaçat a Ravensburg per participar en el 3rd International Classic Camp.

El vincle, que ha estat ratificat per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i l’alcalde de Ravensburg, Daniel Rapp, comporta fomentar i ampliar, com ha explicat Josep Monràs, “la col·laboració entre ambdues ciutats especialment en els àmbits de joventut, educació, esport, cultura, ocupació, activitat econòmica i emprenedoria, així com promoure el contacte, especialment entre els més joves”.

Monràs ha volgut insistir en la necessitat de “seguir construint una Europa sense fronteres des del municipis amb la clara voluntat de fomentar la consciència europea”.

Coincidint amb la ratificació de l’agermanament, estudiants de l’Escola de Música i Dansa de Mollet també s’han desplaçat fins a Ravensburg per participar en un campus internacional que va culminar amb el concert del 3rd International Ravensburg Classic Camp of the Ravensburg Music School que es va dur a terme dissabte a l’Església de St. Jodok, un concert que, segons Monràs, “vem viure amb molta emoció i amb l’orgull de poder mostrar arreu el talent, en aquest cas musical, del nostres joves molletans”.

Comentarios