26.02.2020 |
clicama

Mollet habilita espais frescos i amplia els horaris de les fonts per l’onada de calor

Mollet habilita espais frescos i amplia els horaris de les fonts per l’onada de calor

Avui ha començat un episodi de calor que, segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, arribarà al seu punt àlgid dijous i divendres a tot el territori, amb temperatures que podrien superar els 40 graus a l’interior.

Per minimitzar els efectes de les altes temperatures, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat llocs frescos pensats, especialment, per a les persones més grans de 75 anys, sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que s’hagin d’estar o fer activitat física a l’aire lliure, i persones amb malalties cròniques. A més a més, es reforça l’atenció domiciliària i als Centres d’Atenció Primària. Els espais habilitats son els equipaments municipals, la Biblioteca de Can Mulà, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o el Mercat Municipal. Les fonts funcionaran més hores perquè la ciutadania s’hi pugui refrescar.

També per contribuir a pal·liar aquest episodi des del dijous 27 fins el diumenge 30 de juny s’amplia l’horari de funcionament de les fonts de Mollet perquè la ciutadania s’hi pugui refrescar.

Parc de les Pruneres

De 10 a 12 h i de 17.30 a 22 h

Dona d’Aigua

D’11.30 a 14 h i de 17.30 a 19 h

Parc dels Colors

D’11 a 13 h i de 17 a 20 h

Font de Balmes

D’11.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h

Comentarios