30.03.2020 |
clicama

Mollet garantirà l’alimentació de les famílies vulnerables de la ciutat durant l'epidèmia

Voluntaris de Creu Roja recollint aliments
Voluntaris de Creu Roja recollint aliments
Mollet garantirà l’alimentació de les famílies vulnerables de la ciutat durant l'epidèmia

Mollet ha adoptat avui diverses mesures per reforçar l’assistència social a les famílies més vulnerables del municipi mentre dura la crisi del coronavirus.

El Comitè d’Emergències Municipals s’ha reunit novament aquest divendres i ha adoptat diverses mesures entre elles la millora de la coordinació amb Càrites i Creu Roja per reforçar el banc d’aliments i garantir l’alimentació a les famílies més vulnerables.

També s’ha aprovat que serveis Socials centrarà la seva activitat en el Centre de l’ERA, tancant l’atenció ciutadana del Centre CIRD Joana Barcala. Es reforçarà el seguiment i l’atenció telefònica per temes urgents i en cas de voler contactar amb Serveis Socials es podrà fer trucant als telèfons 935707747 i 935700908

A través de Serveis Socials, valorarà la situació personal de les famílies vulnerables i actuarà per a garantir el benestar d’aquests.

Per altra banda el servei d’intermediació i inserció laboral l’Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) es mantenen a través dels serveis telefònics. 93 570 51 60. L’espai de formació del carrer Francesc Macià romandrà tancat al públic. També estarà tancat L’espai Mollet HUB de l’avd. Jaume I.

Altres serveis que tanquen les seves portes dues setmanes són l'Oficina del Síndic Personer i L’Oficina Tributària de la Diputació de Barcelona.

Es manté el servei de transport urbà però en redueix l’ocupació fins a un terç

També el departament de Territori de la Generalitat ha traslladat tot un seguit de mesures per contenir el coronavirus que afecten el transport públic. Es manté el servei de transport públic però es redueix fins a 1/3 l’ocupació.

Aquesta reducció, de moment, només serà causada per les mesures preses amb relació al tancament de centres educatius i la recomanació que les empreses impulsin el teletreball.

Ara per ara no s’han de reduir serveis. Només es podria contemplar en el cas d’aquelles expedicions o línies que van pràcticament buides de passatge, sempre amb avís previ de l’Autoritat Metropolitana del Transport (AMT).

Una altra de les mesures adoptades és que els conductors d’autobusos deixaran de vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar a les màquines.

Comentarios