25.02.2020 |
clicama

Mollet estrena la 1a Fira del Disc de Vinil

Es farà aquest dissabte al Mercat Vell i inclourà dos concerts
Mollet estrena la 1a Fira del Disc de Vinil

El disc de vinil torna a estar de moda i cada dia augmenten les persones que recuperen els vells tocadiscos i escolten música amb aquest format analògic. L’associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca, conscients d’aquest fenomen social han decidit posar-ho més fàcil als afeccionats i organitzen aquest dissabte, 23 de novembre, al Mercat Vell la 1a Fira del Disc i d’objectes del món de la música.


Segons ens explica Montserrat Cabarrocas, presidenta dels Col·leccionistes la Fira ja té confirmades 18 parades on el públic podrà trobar exemplars de discs de vinils – antics, però també reedicions- i diversos objectes vinculats al món de la música. Montserrat Cabarrocas ens explica que volen impulsar “una fira de qualitat” i per tant han posat èmfasi en el fet que els discs de vinil que es venguin siguin realment edicions originals i que les reedicions actuals siguin clarament identificades a les parades. També limiten la quantitat de CD que poden portar els venedors.


L’Associació mostrarà una exposició de discs de vinil de pel·lícules i ha organitzat, al llarg del dissabte, dos concerts. Un a les 13 h a càrrec del grup Cridens que oferirà un tribut al conjunt dels 70 Creedence Clearwater Revival. Això es farà coincidint amb un vermut.


A les 19 h hi haurà un concert de cloenda de la Fira amb l’actuació de The music Brothers que versiona cançons de Rollings, Beatles i altres.
El diumenge 24 els col·leccionistes tindran una nova cita al Mercat Vell amb la Fira de l’Intercanvi 2019.

Comentarios